Drakensteyn in actie voor JoinMSS !

Op 13 maart heeft Basisschool Drakensteyn in Enschede samen met Joinmss een obstakelrun georganiseerd. Een initiatief van juf Anja die tante is van Joas, een jongen met het Marshall-Smith Syndroom. Een zeer uitdagend parcours werd uitgezet in de school en in het sportcomplex bij de school. Alle groepen deden mee, zo was er een speciaal parcours voor de kleutergroepen én voor de groepen 3 t/m 8.

Na een korte uitleg over het Marshall-Smith Syndroom volgde er een warming up. Onder leiding van sport coach Harry werden de leerlingen klaargestoomd om het parcours op te gaan. Daarna volgde het startsein en kon de uitdaging beginnen. Mooi om te zien hoe fanatiek de leerlingen zich inzette om zo veel als mogelijk rondjes te maken.

Leerkrachten, ouders en vrijwilligers hebben zich enorm ingezet om hier een mooie beleving van te maken. En dat is gelukt! Bekijk de video maar eens!

Uiteraard zijn de kinderen vóór de obstakelrun langs ouders, verzorgers, tantes, oom, buren etc… gegaan om zich te laten sponsoren. Dit heeft geresulteerd is een heel erg mooi bedrag van EURO 5908,57! Bijzonder dat de leerlingen van Basisschool Drakensteyn op deze manier een zeer waardevolle bijdrage leveren aan het onderzoek naar het zeldzame Marshall-Smith Syndroom.

Drakensteyn Bedankt!!

Zeldzaam, maar samen sterk! Joinmss