JOINMSS MUD RUN 2020

JOINMSS MUD RUN 2020

Na een zeer succesvolle JOINMSS MUD RUN in 2019 gaan wij ook dit jaar weer de uitdaging aan!

Ben jij er klaar voor om jouw grenzen te verleggen? Wil jij ook een zeer waardevolle bijdrage leveren aan de Joinmss stichting? Samen gaan wij de strijd aan zodat alle kinderen met het Marshall Smith Syndroom kans krijgen op een langer leven!

Joinmss sluit zich dit jaar aan bij hét event van MUD Masters. Op 6 juni hebben wij 45 plaatsen gereserveerd om vervolgens samen een parcours te overwinnen van 12 km. Doe jij mee?

Wij verzorgen een complete dag voor jou! ’s Morgens vertrekken we met elkaar met de bus naar het Parcours, onderweg geniet je van een energiek lunchpakket, uiteraard ontvang je van ons ook een super gaaf Joinmss t-shirt en zetten wij ons maximaal in om jou te ontzorgen.

Joinmss is een stichting die zich inzet om geld in te zamelen voor onderzoek naar het zeer zeldzame Marshall Smith Syndroom. 50 kinderen wereldwijd hebben dit syndroom en moeten dagelijks obstakels overwinnen, laten wij voor één dag deze uitdaging aangaan.

Meld je aan door een mail te sturen aan petervddool@hotmail.com

Let op! Praktische informatie:

Datum: 6 juni 2020

Vertrek tijd: ’s morgens vroeg vanuit Leidschenveen, verdere details volgens snel

Minimum leeftijd voor deelname: 16 jaar

Deelname kosten: 62,50 euro  (*1)

*1) betaling verrichten aan Stichting MSS Research Foundation – NL83 RABO 0140 3511 59  onder vermelding van (jouw naam) en Joinmss MUD run.