JOINMSS MUD MASTER 2020

JOINMSS MUD MASTER 2020

Na een zeer succesvolle JOINMSS MUD RUN in 2019 gaan wij ook dit jaar weer de uitdaging aan!

Ben jij er klaar voor om jouw grenzen te verleggen? Wil jij ook een zeer waardevolle bijdrage leveren aan de Joinmss stichting? Samen gaan wij de strijd aan zodat alle kinderen met het Marshall-Smith Syndroom kans krijgen op een langer leven!

Zaterdag 26 september –  Mud Master – 12km

Op zaterdag 26 september is het tijd om te klimmen, glijden, kruipen, springen, rennen en finishen op de modderige mariniersstormbaan in Biddinghuizen. En wij van Crossfit Immersive en Joinmms zijn erbij!

Samen overwinnen wij de obstakels van het 12km lange parcours. Daag jezelf en je vrienden uit om mee te doen.

Wij hebben de kaarten voor het eerste startvak gekocht om zeker te zijn van vrij baan om jouw record te vestigen. Mocht je niet voor de snelste tijd willen gaan, geen probleem. Een deel van de groep gaat voor de inspanning en vooral de gezelligheid.  Wees er snel bij om zeker te zijn van een plaats bij dit onvergetelijke event!

Naast deze fysieke uitdaging gaan wij ook de uitdaging aan om geld in te zamelen voor onderzoek naar het zeer zeldzame Marshall Smith Syndroom. Check de website voor meer informatie over dit syndroom en de uitdagingen waar kinderen met dit syndroom dagelijks mee worstelen. www.joinmss.com

Meld ja aan bij Crossfit Immersive of stuur een mail aan petervddool@hotmail.com

I.v.m. de Covid-19 maatregelen hebben wij dit jaar geen gezamenlijk vervoer maar uiteraard ontmoeten we elkaar graag op het Mud Master terrein.

Zeldzaam, maar samen sterk!

Praktische info:

Zaterdag 26 september

Starttijd 09:30 uur (aanwezig op terrein om 08:30)

Eigen vervoer – Biddinghuizen

Ontvang een uniek Joinmss 2020 t-shirt

Kosten voor de tickets 62,50 euro (*1)

*1) betaling verrichten aan Stichting MSS Research Foundation – NL83 RABO 0140 3511 59  onder vermelding van (jouw naam) en Joinmss MUD run.