Acties

Join MSS

Zonder de steun en bijdragen van particulieren en bedrijven hadden we nooit zoveel kunnen bereiken met ons onderzoek. Daarom zijn we erg dankbaar voor jouw bezoek aan onze site. Natuurlijk verwelkomen we heel graag alle nieuwe partijen die willen bijdragen aan onderzoek voor MSS of die willen doneren aan één van de bestaande projecten. Kies hieronder een mooi project om aan te doneren of neem contact met ons op om zelf een project te starten. Alvast bedankt voor uw steun!

JOINMSS MUD RUN 2020

Joinmss sluit zich dit jaar aan bij hét event van MUD Masters. Op 6 juni hebben wij 45 plaatsen gereserveerd om vervolgens samen een parcours te overwinnen van 12 km. Ben jij er klaar voor om jouw grenzen te verleggen en doe jij mee?
Lees meer...

10k4mss

How cool is that? Thomas Skillington, the proud uncle of Alfie, has started a campaign to raise money for the rare Marshall-Smith Syndrome. Thomas: “The quality of life for those with MSS will only improve if we continue to fund the research..."
Lees meer...

Zeldzaam, maar niet meer onbekend

Bekijk de mini-documentaire en neem zo eens een kijkje in het dagelijks leven van ouders van een kind met MSS. En neem meteen ook een kijkje bij het onderzoek naar MSS dat momenteel in Oxford plaatsvindt.
Lees meer...

Roeien met de riemen die we hebben

Wat een barre tocht was dat! Kajakkend vanuit het Westland via Harwich naar London. Maar het is gelukt! Met enorme inspanning hebben we een prachtig bedrag bij elkaar geroeid. Bekijk de gave video met bijzonder fraaie beelden van deze monstertocht!
Lees meer...

Oliebollen verkopen voor MSS

Wim en Mirjam van Malkenhorst, bakkers met een warm hart voor het goede doel. Bakkerij van Malkenhorst en Joinmss zetten zich in voor kinderen met het zeer zeldzame Marshall Smith Syndroom. Afgelopen weekeind gingen de oliebollen als warme broodjes over de toonbank.
Lees meer...

Maya’s Benefiz Tag

Een straatfeest in je eigen buurt organiseren om daarmee geld op te halen voor onderzoek naar MSS? Dat deden de ouders van Maya in Oberelsbach, Duitsland. Een feestelijke dag met muziek, comedians, dans en nog veel meer. Met een prachtige opbrengst van ruim 10.000 euro!
Lees meer...

Laten we samen de wereld van MSS groter maken. Join MSS en doneer aan het onderzoek. Alvast bedankt!

[totaldonations-progress-bar id="" text="no" button="no"]
[totaldonations form_id=""]