Acties

Join MSS

Zonder de steun en bijdragen van particulieren en bedrijven hadden we nooit zoveel kunnen bereiken met ons onderzoek. Daarom zijn we erg dankbaar voor jouw bezoek aan onze site. Natuurlijk verwelkomen we heel graag alle nieuwe partijen die willen bijdragen aan onderzoek voor MSS of die willen doneren aan één van de bestaande projecten. Kies hieronder een mooi project om aan te doneren of neem contact met ons op om zelf een project te starten. Alvast bedankt voor uw steun!

JOINMSS Triatlon

Zaterdag 26 juni is het zover: een triatlon speciaal opgezet om geld in te zamelen voor de MSS Research Foundation. In de bossen van de Ardennen zullen wij ons tot het uiterste moeten inzetten om deze uitdaging te overwinnen.
Lees meer...

10k4mss

How cool is that? Thomas Skillington, the proud uncle of Alfie, has started a campaign to raise money for the rare Marshall-Smith Syndrome. Thomas: “The quality of life for those with MSS will only improve if we continue to fund the research..."
Lees meer...

Zeldzaam, maar niet meer onbekend

Bekijk de mini-documentaire en neem zo eens een kijkje in het dagelijks leven van ouders van een kind met MSS. En neem meteen ook een kijkje bij het onderzoek naar MSS dat momenteel in Oxford plaatsvindt.
Lees meer...

Roeien met de riemen die we hebben

Wat een barre tocht was dat! Kajakkend vanuit het Westland via Harwich naar London. Maar het is gelukt! Met enorme inspanning hebben we een prachtig bedrag bij elkaar geroeid. Bekijk de gave video met bijzonder fraaie beelden van deze monstertocht!
Lees meer...

Maya’s Benefiz Tag

Een straatfeest in je eigen buurt organiseren om daarmee geld op te halen voor onderzoek naar MSS? Dat deden de ouders van Maya in Oberelsbach, Duitsland. Een feestelijke dag met muziek, comedians, dans en nog veel meer. Met een prachtige opbrengst van ruim 10.000 euro!
Lees meer...

Drakensteyn in actie voor JoinMSS !

Op 13 maart hebben alle leerlingen van CBS Drakensteyn zich ingezet voor het goede doel: geld inzamelen voor onderzoek naar het zeldzame Marshall-Smith Syndroom. Joas, neefje van juf Anja uit groep 1b, heeft dit syndroom.
Lees meer...

Laten we samen de wereld van MSS groter maken. Join MSS en doneer aan het onderzoek. Alvast bedankt!

[totaldonations-progress-bar id="" text="no" button="no"]
[totaldonations form_id=""]